Utolsó frissítés: 2018-08-05

Almarket (cégnév) működteti az www.almarket.hu oldalát (továbbiakban “Szolgáltatás”).

A Szolgáltatásunkhoz való hozzáférés, illetve annak felhasználása a jelen Feltételek elfogadásának és betartásának kitétele. Ezek a feltételek minden olyan látogatóra, felhasználóra és bárki másra vonatkoznak, akik hozzáférnek a Szolgáltatáshoz vagy használják azokat.

A Szolgáltatás elérésével vagy használatával Ön elfogadja, hogy a jelen Feltételek kötelezik Önt. Ha nem ért egyet ezek bármely részével, akkor nem jogosult az oldalunk használatára.

Fiókok

Amikor fiókot hoz létre velünk, mindenkor pontos, teljes és aktuális információkat kell megadnia. Ennek elmulasztása a Feltételek megsértését jelenti, ami az adott fiók azonnali megszüntetéséhez vezethet.

Ön felelős azért, hogy megvédje a Jelszavát a Szolgáltatáshoz való hozzáféréshez, valamint bármely olyan tevékenységhez vagy intézkedéshez, amely jelszavat ingényel, függetlenül attól, hogy ez  a  mi Szolgáltatásunkkal vagy egy harmadik féltől származó szolgáltatással történik.

Ön vállalja, hogy a jelszavát nem terjesztheti harmadik félnek. Önnek haladéktalanul értesítenie kell, miután tudomásul vette a fiók biztonságának vagy jogosulatlan használatának bármely megsértését.

Linkek más oldalakhoz

Szolgáltatásunk tartalmazhat olyan linkeket harmadik fél webhelyeire vagy szolgáltatásaira, amelyek nem az Almarket tulajdonában vannak vagy nem irányulnak..

Az Almarketnek nincs befolyása a harmadik fél webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalmára, adatvédelmi irányelveire vagy gyakorlataira, és ezért nem is vállal felelősséget. Ön továbbá tudomásul veszi és elfogadja, hogy az Almarket nem felelős sem közvetlenül, sem közvetve, sem semmilyen módón bármely olyan kárért vagy veszteségért, amelyet az oldalunkon közétett bármely tartalom (áruk, szolgáltatások, vagy bármi egyéb tartalom) okoztak. Továbbá a hasonló webhelyeken, szolgáltatásokon, vagy ezen keresztül szerzett esetleges sérelmekért sem tudunk felelősséget vállalni.

Erősen javasoljuk, hogy olvassa el az Ön által látogatott bármely harmadik fél webhelyének vagy szolgáltatásának feltételeit és adatvédelmi irányelveit.

Felfüggesztés

Megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük a Szolgáltatásunkhoz való hozzáférést, előzetes értesítés, vagy felelősség nélkül, bármilyen okból, korlátozás nélkül, ha megsérti a feltételeket.

A számláját azonnal, előzetes értesítés, felelősség nélkül bármikor felmondhatjuk vagy felfüggeszthetjük, bármilyen okból, korlátozás nélkül, ha megsérti a feltételeket.

Az oldalon történú felmondás esetén a Szolgáltatás igénybevételének joga azonnal megszűnik. Amennyiben megszünteti a fiókját, azzal megszüntetheti a Szolgáltatás használatát.

A Feltételek azon rendelkezései, amelyek jellegüknél fogva fennmaradnak a felmondás alatt, azok megmaradnak a felfüggesztés után is, beleértve (korlátozás nélkül) a tulajdonjogokat, a garanciális felelősségvállalást, a kártalanítást és a felelősségkorlátozásokat.

Lemondás

A Szolgáltatás használata kizárólag az Ön felelőssége. A szolgáltatás “AS IS” és “AS AVAILABLE” alapon történik. A Szolgáltatást mindenféle garancia nélkül nyújtják, legyen az akár kifejezett, akár hallgatólagos. Továbbá nem vállalunk garanciát az eladhatóságra, az adott célra való alkalmasságra, a jogsértés elkövetésére vagy a teljesítésre vonatkozólag.

Irányadó jog

Ezeket a feltételeket Magyarország jogszabályaival összhangban kell szabályozni és értelmezni, a kollíziós rendelkezésektől eltekintve.

A jelen Feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének érvényesítésével kapcsolatos elmulasztás nem tekintendő e jogok lemondásának. Ha a jelen Feltételek bármely rendelkezését a bíróság érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak tartja, a jelen Feltételek fennmaradó rendelkezései érvényben maradnak. Ezek a feltételek a teljes szolgáltatási szerződést képezik közöttünk, és felülírják, kicserélik az összes korábbi megállapodást, amelyet a Szolgáltatással kapcsolatban megtehetünk.

Változtatások

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy saját belátásunk szerint bármikor módosítsuk vagy kicseréljük ezeket a feltételeket. Ha a revízió anyagi, akkor megpróbálunk legalább 30 nappal értesíteni az új feltételek hatályba lépését megelőzően. Hogy mi minősül anyagi változásnak, azt mindenkinek saját belátása szerint kell elgondolnia.

Ha továbbra is elérhető, használható a Szolgáltatásunk a módosítások hatályba lépése után, vállaljuk, hogy a módosított kifejezések kötelezik magukat. Ha nem ért egyet az új feltételekkel, kérjük, hagyja abba a Szolgáltatás használatát.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van a Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.